Toon menu

Activiteiten

Presentatie jubileumglossy “Reuma in het Groene Hart” en ALV, 22 maart 2018

Deze avond bestaat uit twee onderdelen.

Presentatie Glossy

Om 19.00 start de feestelijke presentatie van de ‘jubileumglossy’. Ter gelegenheid van het 35jarig bestaan van de vereniging dit jaar hebben vrijwilligers diverse interviews gehouden met mensen met reuma in het Groene Hart en met enkele zorgverleners waar je wellicht niet direct aan zou denken. Resultaat is een bijzonder eenmalig tijdschrift dat op deze avond zal worden gepresenteerd aan wethouder Corine Dijkstra (onder voorbehoud), aan alle mensen die eraan hebben meegewerkt en aan alle aanwezigen.  Renate Visser, zelf een van de vrijwilligers die meewerkten aan het tijdschrift, en bekend van Gouda TV, zal dit stuk van de avond leiden. Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers bij en is er volop gelegenheid het blad door te kijken en gezellig na te praten.

Plaats: De Chocoladefabriek (bibliotheek) aan Klein Amerika in Gouda, Steenlandzaal

Tijd: 19.00-20.15 uur

Kosten: gratis

Toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in reuma en wat daarbij komt kijken.

Algemene ledenvergadering

Om 20.30 start de ALV en deze is enkel toegankelijk voor leden. Alle leden krijgen de stukken (digitaal of op papier) toegestuurd. Na afloop is er een lekkere snack en nog wat te drinken.

 

 

“Uit met reuma de zomer in”, 25 mei 2018

Een kleine groep mensen met reuma heeft vorig jaar gezellig gezamenlijk gegeten in de Chocoladefabriek in Gouda, onder het motto “uit met reuma”. En bijgepraat over vanalles, o.a. over leven met reuma. Dat was zeker voor herhaling vatbaar. Daarom volgt vrijdagavond 25 mei een tweede gezamenlijke maaltijd, om 18.30 uur, om de zomer goed in te luiden. Je betaalt je eigen eten, maar de gezelligheid en alle onderlinge uitgewisselde tips zijn gratis. Lidmaatschap van de reumavereniging is niet vereist, reuma hebben wel. We gaan (enig voorbehoud) eten in de chocoladefabriek. Je kunt je opgeven via info@reumagouda.nl. Dan wordt er een plekje voor je gereserveerd.