Toon menu

Artrosenetwerk Midden-Holland heeft nieuwe website

Een aantal oefen- en fysiotherapeuten uit de regio Midden-Holland hebben met de orthopeden en de reumatologen van het Groene Hart ziekenhuis de handen ineengeslagen om samen de behandeling van Artrose te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van het  Artrosenetwerk.

Het netwerk is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met artrose te verbeteren. De aangesloten therapeuten werken dan ook volgend de laatste richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen.

 

Sinds kort heeft het Artrosenetwerk Midden-Holland een nieuwe website.

Klik hier om er naartoe te gaan.

 

Met deze nieuwe website hopen zij beter vindbaar te zijn voor de patiënten met artrose, verwijzers en kan men gemakkelijker een gespecialiseerde therapeut vinden bij hen in de buurt. Ook is er een apart gedeelte voor alle leden (professionals) waar de behandelrichtlijnen, wetenschappelijke artikelen, scholingseisen en nieuwsberichten terug te vinden zijn.

 

Heeft u artrose klachten en zoekt u naar de juiste behandeling? Of wilt u meer informatie over de symptomen, diagnose en behandeling? Het Artrosenetwerk zet alle informatie voor u op een rij en met behulp van de zorgzoeker vind u een gespecialiseerde therapeut bij u in de buurt.