Toon menu

12 oktober: Evenement “Gouda, niks mis mee!”

In het kader van de landelijke Week van de Toegankelijkheid organiseren de GAB (Goudse Adviesraad voor Mensen met een Beperking) en de SOG (De samenwerkende ondernemers uit de Goudse Binnenstad) op 12 oktober het evenement “Gouda, Niks Mis Mee!” Op de website van de GAB staat het hele programma

 

Lees hieronder hun uitnodiging:

 

Op de ‘Gouda, Niks Mis Mee!” dag willen we laten zien dat in Gouda een fysieke beperking je niet hoeft tegen te houden. En om te laten zien dat, door elkaar te ontmoeten, door met elkaar te delen je tot nieuwe ideeën en inzichten kan komen voor verdere samenleving.

Het wordt een dag vol activiteiten in de straten van de binnenstad, vol demonstraties, informatie, muziek en plezier, met o.a. een optreden van Vincent Bijlo.

Van rolstoeldansen, ervaringsparcoursen (wat je allemaal kunt in een rolstoel, of als je blind of doof bent), een informatiemarkt, spelletjes als koekhappen, zaklopen en natuurlijk véél muziek.

 

Wij nodigen iedereen uit om op 12 oktober te komen kijken in de binnenstad!

 

De dag start in de Burgerhal. Het programma daar begint om 10.30 en wordt om 12.30 afgesloten. Wethouders Thierry van Vugt en Corine Dijkstra, de kinderburgemeester, Cabaratier Vincent Bijlo en Marjolein Swaanenburg doen mee. Muziek wordt verzorgd door de bekende band ‘The Bridge’’.  Stadsdichter, Wheelchairmaffie en Goudse Heldin Carla Weller zullen ook van zich laten horen.

 

Wij nodigen u van harte uit om deze aftrap van ‘Gouda, Niks Mis Mee!’ in de Burgerhal met ons mee te komen maken. Vanaf 10.15 uur staat de koffie of thee voor u klaar. Later inlopen en aansluiten kan natuurlijk ook. We maken er met u graag een feestje van!