Toon menu

Doe mee met de Edgar Stene schrijfwedstrijd!

Vind je het leuk om verhalen te schrijven? Doe dan mee met de Edgar Stene schrijfwedstrijd!

 

De wedstrijd wordt georganiseerd door Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland en EULAR (the European League Against Rheumatism).

 

Dit jaar heeft de schrijfwedstrijd het thema vrijwilligerswerk.

Wat inspireert mensen met reuma om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Wegen de plussen en minnen tegen elkaar op? Zijn er dingen die je graag veranderd zou willen zien? Je kunt jouw persoonlijke verhaal tot 31 december a.s. inleveren. Doe mee en win een mooie prijs!

 

Door blijven werken in een betaalde baan. Dat blijkt voor de helft van de volwassen reumapatiënten in Nederland geen haalbare optie. Toch willen veel mensen met reuma graag hun steentje bijdragen door zich als vrijwilliger in te zetten voor mooie projecten. Werk dat van grote waarde is voor onze maatschappij.

Waarom vrijwilligerswerk? Schrijf jouw verhaal 

Heb je reuma en doe je vrijwilligerswerk?  Wat inspireerde je om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Voldoet vrijwilligerswerk aan jouw verwachtingen? Zijn er ook minpunten of dingen die je graag veranderd zou willen zien? Zet jouw woorden op papier en verdien een mooie prijs met jouw verhaal.

Hoe doe je mee?

  • je bent minimaal 18 jaar oud.
  • stuur jouw verhaal vóór 1 januari 2020 naar secretaris@reumazorgnederland.nl

Wat zijn de regels voor het verhaal?

  • Het verhaal moet op 2 pagina’s A4 formaat passen
  • Het verhaal moet getypt zijn, met tekst-grootte ARIAL 12, enkel in Word.
  • Stuur een foto mee van jezelf in hoge resolutie.
  • Stuur met het verhaal minimaal 5 actieve foto’s van jezelf, bijvoorbeeld bezig op het werk, bezig met jouw hobby, in het huishouden etc. in hoge resolutie. Vermeld bij elke foto, waar het om gaat.
  • Je geeft toestemming aan ons en EULAR (the European League Against Rheumatism) voor publicatie van jouw verhaal en foto’s.
  • Stuur ook de volgende informatie aan ons toe: jouw leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer, beroep, familiesamenstelling, adres, hobby en wáárom je meedoet.

Lees meer op de website van Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland