Toon menu

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit:

 

Voorzitter (vacant)
Heb je belangstelling om voorzitter van de vereniging te worden?

Neem contact op voor meer informatie.


 

Bertha Maat (secretaris)Bertha Maat, secretaris

secretaris@reumagouda.nl

Ik ben ook trainer van de zelfmanagementcursus ‘Reuma Uitgedaagd!’, In deze cursus leer je hoe grip op je leven met reuma te houden. Ook daar hoor ik dat de uitwisseling van ervaringen zo belangrijk is. Dat is dan ook mijn reden om aan een vereniging te werken, zodat mensen met reuma elkaar kunnen ontmoeten.


 
 
 

Gerrie van Wageningen, penningmeesterGerrie van Wageningen (penningmeester)
penningmeester@reumagouda.nl

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als beginnend chronisch zieke en ik heb veel aan de vereniging gehad. (Nieuwe) reumapatiënten kunnen alle hulp gebruiken die er mogelijk is. Zeker  met alle veranderingen die de politiek voor ons in gedachten heeft, Een vereniging die dan wel via internet en social media werkt, maar toch dichtbij is is dan belangrijk.


 

 

 

Gerrit Gerrit VVerkaik (Algemeen bestuurslid)

Ik heb zelf geen reuma maar als partner van mijn vrouw Ali weet ik maar al te goed wat reuma betekent. Vanaf de herstart was ik adviseur van het bestuur dus echt “nieuw”ben ik niet. Ik ben verkeersvoorlichter bij Veilig Verkeer Nederland en geef ik opfriscursussen voor ouderen. Verder heb ik nog wat bestuursfuncties in andere verenigingen. Inmiddels heb ik ervaren dat de Reumavereniging Gouda heel veel doet voor de leden. Voor de andere bestuursleden is geen berg te hoog. Alles wat in hun vermogen ligt pakken zij aan.


 

 

 

Carla Weller-Steijn (algemeen bestuurslid)DSCN0905 foto carla
Naar mijn mening is er behoefte aan een vereniging voor mensen met reuma. Ik heb er zin in om de vereniging een nieuw gezicht te geven en de 3 pijlers van de vereniging vorm en inhoud te geven, samen met de leden.