Toon menu

Ik word lid

Vul de gevraagde gegevens in bij onderstaand formulier en druk op verzenden.

Of stuur de gevraagde gegevens op papier naar het secretariaatsadres: Berkenweg 79, 2771 VS Boskoop

 

De kosten?

Lidmaatschap kost € 15. Je krijgt (digitaal) een rekening toegestuurd. Bij die rekening krijg je t.z.t. een machtiging om het contributiebedrag van je rekening te laten incasseren. Zo hoef je er niet aan te denken en het scheelt voor de vereniging tijd en kosten. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) dit geld. Informeer bij je verzekeraar! Of klik even hier voor meer informatie.

 

Wat krijg ik ervoor?

Je gaat deel uitmaken van een netwerk met mensen met reuma. En ondersteunt deze website, en de activiteiten. Je kunt gebruik maken van ledenvoordelen en je eigen inbreng geven in het netwerk.

Post

In principe gaat alle communicatie (waaronder de nieuwsbrief) per mail. Als u lid wordt, geeft u ons daarmee toestemming uw mailadres daarvoor te gebruiken. De nieuwsbrief verschijn pakweg 4 keer per jaar. Maar wie niet digitaal wil, zullen we enkele keren per jaar belangrijke informatie op papier sturen. Geef dit dan even aan in onderstaande formulier.

 

Meehelpen?

Vele handen maken licht werk. Wat te denken van het meehelpen met het maken van de nieuwsbrief, het organiseren van nieuwe beweegactiviteiten, informatie verzamelen voor de website? De ontwikkelingen in je gemeente (bijv. WMO), die belangrijk zijn voor alle leden, in de gaten houden en problemen daarbij melden? Of wellicht heb je andere kwaliteiten waar de vereniging nóg beter van wordt!?.  Meld je sterkte punten of interesses in onderstaande formulier.

NB: Als je een uitkering hebt van het UWV of van de gemeente, vraag dan eerst toestemming of meld het vrijwilligerswerk op tijd. Zie bijvoorbeeld informatie hierover bij de gemeente Gouda  of bij het UWV.

 

Collecteren

Elk jaar (in maart) is er de collecte van het landelijke Reumafonds. Met het opgehaalde geld wordt wetenschappelijk onderzoek naar reuma gefinancierd. En worden soms activiteiten van en voor mensen met reuma mogelijk gemaakt. Zou jij (of iemand uit je omgeving) éénmaal per jaar willen collecteren? Meld dit dan in onderstaande formulier. We geven je naam en adres dan door aan de collecte-organisatie.

 

Lidmaatschap opzeggen?

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat kan per mail via het contactformulier of schriftelijk aan het secretariaat. Als je je lidmaatschap opzegt vóór 1 december ben je per 1 januari van het daaropvolgende jaar geen lid meer. Zeg je je lidmaatschap in de loop van het jaar op profiteer je dus dat lopende jaar nog wel van alle voordelen en geld je tot 1 januari als volwaardig lid. Bij bijzondere omstandigheden verzoeken we ook via het contactformulier contact op te nemen.

 

 

Ja, ik word lid van de Reumavereniging Gouda e.o.!

 

En ik ontvang de nieuwsbrief en informatie graag per mail. NB: afmelden voor de digitale nieuwsbrief kan via info@reumagoud.nl.

 

Naam (verplicht)

Email

Adres (verplicht)

Postcode en Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) (verplicht)

Opmerkingen

Vul de code in ter controle: captcha