Toon menu

Jouw leven

Onder deze kop vind je informatie over allerlei aspecten van reuma. Reuma is een ziekte die soms behoorlijk  ingrijpt in je dagelijkse leven. Juist op dit gebied weten andere mensen met reuma vaak tips. Klik door op het onderwerp van je keuze in de linkerkolom. NB: Deze pagina’s zijn nog niet compleet. Wil je de informatie uitzoeken, zodat onze site nog completer wordt? Neem contact op.DSC_1603

Ben je op zoek naar ervaringsverhalen over op internet? Kijk eens op het youtubekanaal van de Reumavereniging. In 2018 won Yvonne (Gouda, ra) de tweede prijs in de Edgar Stene Wedstrijd.  Stefanie (Ouderkerk ad IJssel, Hypermobiliteitssyndroom) won deze wedstrijd in 2017. Lees ook de verhalen van Toke (Bergambacht, ra), Jeanine (Gouda, fibromyalgie en artrose). Alle blogs van Renate en Celeste zijn te vinden in t archief)!   En alle vlogs van Lea vindt je hier.

 

 

 

 

Een leuke site met verhalen over allerlei aandoeningen, dus ook over soorten reuma is www.patientervaringsverhalen.nl. En op de site van ReumaMagazine en de webpagina “boekje open” van het Reumafonds is ook veel te vinden.

«Tip van Cobie, Bergambacht: Schrijf alles op waar je tegenaan loopt (bijvoorbeeld tijdens je werk,

op straat, in een winkel of in het huishouden). En vraag het aan een reumaconsulente

of de contactpersoon van de Reumavereniging.

Ervaringsdeskundigen kunnen vaak helpen met praktische tips.»