Toon menu

Reviews

Onderstaand vind je een reviewformulier. De Reumavereniging Gouda e.o. hoort graag wat jij vindt van je oefen- of fysiotherapeut die is aangesloten bij het Artrosenet Midden-Holland. Zo wil de Reumavereniging dit netwerk voorzien van informatie over wat mensen met reuma van de behandelingen vinden. De Vereniging is ook betrokken bij de organisatie van dit Artrosenet.

Waarover gaat zo’n review?

Is het behandelplan over je reuma duidelijk uitgelegd? Worden afspraken nagekomen? Houdt de praktijk zich aan de behandeltijden? Is de informatie over de toegankelijkheid van de praktijk juist? Hoe is de bejegening?  Al deze vragen of juist andere mogen aan bod komen in je review. Alles wat jij van belang vindt bij jouw behandeling.

Wat gebeurt er met mijn review?

Je commentaar (positief of negatief) koppelt de Reumavereniging anoniem terug binnen het Artrosenet Midden-Holland met de bedoeling de behandelingen nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van mensen met reuma in de regio. De Reumavereniging geeft de informatie anoniem door en gaat niet bemiddelen tussen behandelaar en patient. Ben je niet tevreden, ga dan zelf in gesprek met je behandelaar om een oplossing te vinden.

Vooralsnog plaatsen we op deze website geen gegeven reviews. Om een algemeen beeld te geven van beoordelingen van een therapeut zijn meerdere reviews nodig. Indien er veel reviews binnenkomen heroverweegt de Reumavereniging deze beslissing.

 

Geef jouw mening!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Over welke oefen- of fysiotherapeut wil je je mening geven (naam therapeut én eventueel praktijknaam)?

Hoe lang ben je bij deze therapeut al onder behandeling?

Als je de therapeut een cijfer zou moeten geven tussen 1 (heel slecht) en 10 (heel goed), Welk cijfer geef je dan?

Jouw mening over deze oefen- of fysiotherapeut

Hoe kan deze therapeut volgens jou (nog) beter aansluiten op jouw behandelwensen?

Vul de code in ter controle: captcha